Drukāt šo lapu
05.06.2012 12:36

Video: Roberts Jurķis par to, kādēļ Pļavniekkalna ielā jāuzlauž asfalts

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. www.foto.delfi.lv

"Viena deputāta populisms un priekšvēlēšanu kampaņa uz citu rēķina" - tik lakonisks ir Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis ("Vienotība"), stāstot par situāciju Pļavniekkalna ielā, kur nesen uzsākti remontdarbi.

Minētajā ielā tiek īstenots vērienīgs ūdenssaimniecības projekts un tiks sakārtotas ceļa apmales. Ūdens infrastruktūra tiks izbūvēta pa ceļa vidu, savukārt, lai asfalts neielūztu vai nesaplaisātu, tostarp no braucošās smagās tehnikas, bedrītes tika aizbērtas, viņš pamato izskanējušo viedokli par to, ka nupat uzklātais asfalts tikšot uzlauzts. Visu Ķekavas domes vadītāja komentāru skatiet video:


Iepriekš:
Vai Ķekava iet Iecavas pēdās?

Jau rakstījām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsāk izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Nākamā viesošanās plānota pie Mālpils novada domes priekšsēdētāja Aleksandra Lielmeža (Vēlētāju apvienība "Vienoti Mālpilij"). Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.