Drukāt šo lapu
23.05.2014 07:27

Aicina paust viedokli par "Getliņu" iecerēto jauno tarifu projektu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aicina paust viedokli par "Getliņu" iecerēto jauno tarifu projektu Krišjānis Grantiņš

6. jūnijā notiks sanāksme par SIA "Getliņi EKO" iesniegto sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa projektu.

Uzklausīšanas sanāksmi, kurā aicināts piedalīties ikviens interesents, minētajā datumā pulksten 11 SIA "Getliņi EKO" konferenču zālē Kaudzīšu ielā 57, Stopiņu novada Rumbulā, rīkos Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK).

Iesniegtais tarifu projekts paredz sadzīves atkritumu apglabāšanai tarifu 18,87 eiro apmērā, kas ir par 37,44 % lielāks nekā iepriekšējais, norāda regulatora pārstāve Ieva Bethere.

Sanāksmē SIA "Getliņi EKO" komentēs iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projekta būtību un ekonomisko pamatojumu. Tās dalībniekiem tiks dota iespēja uzdot jautājumus un izteikt savus priekšlikumus un ieteikumus par komersanta iesniegto sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa projektu.

Interesenti dalību pasākumā var pieteikt, zvanot pa tālruni 67097271 vai rakstot uz
e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 5. jūnijam. Taču, ja dalība sanāksmē nebūs iepriekš pieteikta, interesentiem netiks liegta iespēja tajā piedalīties un uzdot jautājumus.

Iepazīties ar SIA "Getliņi EKO" iesniegto sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa projektu var SPRK vietnes sadaļā "Izsludinātās uzklausīšanas sanāksmes".

Iepriekš:
"Getliņi Eko" par 37,44 % vēlas celt atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifu