08.04.2017 14:57

Aptauja Ādažos: Vai zināt, ka novadā sācis darboties šķiroto atkritumu pieņemšanas laukums?

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Ādažos: Vai zināt, ka novadā sācis darboties šķiroto atkritumu pieņemšanas laukums? Einārs Binders

Marta nogalē vides apsaimniekošanas uzņēmums "Eco Baltia vide" Kadagā atklāja jaunu šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumu.

Ināra, tirdzniecības pārstāve:
Par to, ka Ādažu novadam beidzot ir savs šķiroto atkritumu laukums, dzirdu pirmo reizi, bet pie savas privātmājas visus atkritumus lieku vienā konteinerā, jo nekur tuvumā nav atsevišķu konteineru stiklam, plastmasai un papīram. Bet, ja jau tagad Kadagā ir vieta, kur var nodot veco televizoru un nodilušās auto riepas, šo iespēju izmantosim.
Uldis, automehāniķis:
Tas neapšaubāmi ir ieguvums, ka netālu no mājām ir vieta, kur atstāt vecās riepas, akumulatorus, spuldzes un metāla atkritumus. Tūdaļ uz turieni vedīšu veco televizoru. Turklāt jau esmu novērtējis iespēju, ka mājas tuvumā ir viens konteiners plastmasas atkritumiem, otrs – stiklam. Vecās baterijas nesam uz konteineru lielveikalā.
Anna, jaunā māmiņa:
Veco televizoru, pirms to vest uz Kadagas atkritumu laukumu, visticamāk, mēģinātu kādam piedāvāt. Varbūt noder. Savukārt šķiroto atkritumu pieņemšanas laukums novadā noteikti ir labāka alternatīva, nekā izmest atkritumus mežā.
Kārlis, taksometra vadītājs:
Es jau labi sen gaidīju iespēju iztīrīt garāžu no vecajiem krāmiem, un nu, līdz ar šķiroto atkritumu laukuma atvēršanu Kadagā, tāda ir radusies. Atliek tikai uzkrājumus salikt pa frakcijām un vest prom.