01.06.2015 20:50

Vēlies zināt, ko "Rīgas Apriņķa Avīze" rakstīja dienā, kad piedzimi? Iesaisties avīzes 70 gadu jubilejas akcijā!

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

Šodien, 1. jūnijā, "Rīgas Apriņķa Avīzei" aprit 70 gadi. Un, kā jau apaļā jubilejā pienākas, svinēsim šos svētkus visas nedēļas garumā kopā ar jums, mīļie lasītāji. Veidosim avīzes saturu kopā!

Nevienam vairs nav noslēpums, ka savulaik, proti, 1945. gada jūnijā, laikraksta nosaukums atbilstoši tam laikam bija pavisam cits – "Darba Balss". Tikai līdz ar neatkarības atjaunošanu iknedēļas laikraksts pārtapa par "Rīgas Apriņķa Avīzi".

Šajos 70 gados avīze ir vēstījusi gan par lielākām un mazākām varas spēlītēm, gan par tautsaimniecības attīstību, gan par brīnišķīgiem cilvēkiem un notikumiem. Tāpēc, domājams, ka ielūkoties "vēstures pūralādē" varētu būt interesanti arī jums, mīļie lasītāji.

Portāls "Aprinķis.lv" aicina – pastāstiet, kad ir jūsu dzimšanas diena, un mēs informēsim, ko tieši tajā dienā pirms desmit, divdesmit, četrdesmit vai sešdesmit gadiem rakstīja laikraksts "Darba Balss" vai "Rīgas Apriņķa Avīze".

Lai piedalītos šajā akcijā, lūgums sūtīt savu vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un datumu uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..