Drukāt šo lapu
10.08.2018 12:43

Salaspils un Upesciema futbolisti guvuši uzvaras Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils un Upesciema futbolisti guvuši uzvaras Rīgas čempionātā Rīgas Futbola federācija

Pa trim punktiem turnīra tabulā pēc nule aizvadītajām Rīgas čempionāta spēlēm ierakstījuši sporta kluba "Upesciems", kā arī futbola kluba "Salaspils" un sporta kluba "Kengaroos" komandas futbolisti.

FK "Salaspils" / SK "Kengaroos" viesos tikās ar turnīra pastarīšiem FK "Rīnūži" / "Grifs AG" futbolistiem un svinēja pārliecinošu uzvaru 3:0. Divus vārtus guva Maksims Rodionovs, vienus – Artjoms Kozlovskis.

Salaspiliešiem šis bija sestais panākums sezonas 13 spēlēs, un viņi ar 22 punktiem turnīra tabulā ieņem trešo vietu – līderiem "FC BetLanes" ir 29 punkti.

Tikai otro uzvaru sezonā, bet jau otro pēdējās trijās spēlēs izcīnījuši SK "Upesciems" futbolisti, kuri sīvā cīņā ar 2:1 pārspēja tabulā krietni augstāk esošo "Albatroz SC" vienību. Pirmā puslaika pašā izskaņā Garkalnes novada klubu vadībā izvirzīja Oskars Odiņš, bet uzvaras vārtus trīs minūtes līdz beigām guva Gatis Zankovskis. Abas komandas spēli pabeidz desmit vīru sastāvā.

Ar septiņiem punktiem 12 spēlēs Upesciema futbolisti saglabā priekšpēdējo devīto pozīciju, taču jau par četriem punktiem apsteidz FK "Rīnūži" / "Grifs AG" komandu, ar kuru nākamceturtdien tiksies savā laukumā Upesciema stadionā.