Drukāt šo lapu
17.06.2018 18:34

"Baltic XL"/"Livonia" komanda kļūst par Latvijas čempioni regbijā-7

Autors  LETA
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Baltic XL"/"Livonia" komanda kļūst par Latvijas čempioni regbijā-7 RFC "Livonia"

"Baltic XL"/"Livonia" komanda sestdien savās mājās Garkalnes novada Upesciemā uzvarēja Latvijas vīriešu regbija-7 čempionāta otrajā posmā un pēc papildrādītājiem kļuva arī par valsts čempioni, vēsta Latvijas Regbija federācija (LRF).

Otrā posma finālā "Baltic XL"/"Livonia" ar 48:0 pārspēja sava kluba otru komandu "Baltic Zinc Technics"/"Livonia", taču jau pusfinālā nākamie čempioni ar 40:0 pārspēja pirmā posma uzvarētājus "Stats serviss"/"Ķekava" komandu, kas deva viņiem pārsvaru papildrādītājos.

Abām komandām pēc otrā posma vietu summa izrādījās vienāda, jo pirmajā etapā "Baltic XL"/"Livonia" arī apstājās pusfinālā, paliekot trešaā pozīcijā, tāpat kā šajā posmā "Stats serviss"/"Ķekava".

Vietu summa abām komandām bija vienāda, tāpēc zelta medaļu likteni izšķīra piezemējumu skaits savstarpējās spēlēs, kas bija par labu "livoniešiem", kas sešas reizes ienesa bumbu pretinieku ieskaites laukumā, kamēr regbija kluba "Miesnieki" vienība to spēja četras reizes.

Tikmēr Latvijas čempionāta kopvērtējumā trešo vietu ieguva "Eži"/"Ek sistēmas" komanda.

Jau vēstīts, ka "Stats serviss"/"Ķekava" komanda šosezon izcīnīja Latvijas kausu regbijā-7, finālmačā ar rezultātu 24:0 pārspējot "Baltic Zinc Technics"/"Livonia" regbistus.