Drukāt šo lapu
20.05.2018 19:37

"Super Nova" futbolisti Olainē gūst astoņus vārtus, "Audai" trešais zaudējums pēc kārtas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Super Nova" futbolisti Olainē gūst astoņus vārtus, "Audai" trešais zaudējums pēc kārtas Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola pirmās līgas piektās kārtas spēlēs nedēļas nogalē Olainē un Ķekavā beidzās ar mājinieku komandām krasi atšķirīgiem rezultātiem. Sporta kluba "Super Nova" Olainē izcīnīja graujošu uzvaru, bet FK "Auda" Ķekavā piedzīvoja neveiksmi, kas viņiem ir jau trešā pēc kārtas.

SK "Super Nova" svētdien savā laukumā uzņēma Grobiņas sporta centra komandu, kas bija piedzīvojusi zaudējumus sezonas pirmajās četrās spēlēs. Jau pirmajās 12 minūtēs bumba divreiz ielidoja viņu vārtos, bet līdz pārtraukumam rezultāts kļuva jau 4:0 "Super Nova" labā. Pēc pārtraukuma laukuma saimnieki iesita vēl četrus golus, uz ko Grobiņas futbolisti spēja atbildēt ar goda vārtiem astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām – 8:1 "Super Nova" labā.

Trīs vārtus uzvarētāju labā guva Dmitrijs Kuzmins, pa diviem – Maksims Vasiļjevs un Edgars Kārkliņš, vienus – Daniils Hvoiņickis.

FK "Auda" futbolisti mājas spēlē pret futbola klubu "Tukums 2000" 16. minūtē izvirzījās vadībā pēc Staņislava Pihocka precīza raidījuma un saglabāja minimālo pārsvaru līdz pat pirmā puslaika beigām. Taču otrā puslaika sākums mājiniekiem izvērtās katastrofāls – četru minūšu laikā bumba trīs reizes ielidoja viņu vārtos un spēle tā arī beidzās 1:3.

Pirmās līgas turnīra tabulā pēc piecām kārtām SK "Super Nova" ar deviņiem punktiem dala 4.-7.vietu, bet FK "Auda" ar sešiem punktiem noslīdējusi uz astoto pozīciju. Līderi ar piecām uzvarām piecās spēlēs un 15 punktiem ir BFC "Daugavpils"/"Progress" futbolisti. Nākamajā kārtā 26. maijā plkst. 14.00 SK "Super Nova" viesosies pie FK "Auda" futbolistiem.

Sestdien trešo spēli Latvijas sieviešu pirmās līgas turnīrā savās mājās aizvadīja Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" spēlētājas, ar 2:0 pieveicot Preiļu novada bērnu un jaunatnes sporta skolas vienību. Vārtus attiecīgi astotajā un 85.minūtē guva Anžela Ļebedeva un Lana Osiņina. Ar septiņiem punktiem trijos mačos olainietes tabulā ieņem ceturto vietu.