Drukāt šo lapu
07.05.2018 14:28

Baldones velokomandas braucējas uz pjedestāla arī Smiltenē

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Baldones velokomandas braucējas uz pjedestāla arī Smiltenē velo.lv

SEB kalnu riteņbraukšanas (MTB) maratona sacensību otrā posma 51 kilometra garajā "Toyota Hybrid" distancē dāmām Smiltenē divas no pirmajām trim vietām izcīnīja Baldones velokomandas dalībnieces Ingrīda Šmite un Anita Antone.

Šoreiz dāmu konkurencē uzvaru izcīnīja Katrīna Jaunslaviete-Kipure, kura finišēja pēc stundas, 55 minūtēm un piecām sekundēm. I. Šmite, kura kļuva par uzvarētāju SEB MTB pirmajā posmā Cēsis – Valmiera, mērķi sasniedza otrā gandrīz astoņas minutes vēlāk, bet A. Antone finišā ieradās vēl pēc četrām minūtēm un ieņēma trešo vietu. Piektajā vietā ierindojās Zanda Rutkovska no "ĀdažiVelo" komandas, uzvarētājai viņa zaudēja 25 minūtes.

Kopvērtējumā vadībā ar 1687 punktiem ir Šmite, otrā ar 1641 punktu ir Antone, bet trešā ar 1557 punktiem ir Jaunslaviete-Kipure.

Vīru konkurencē "Toyota Hybrid" distancē ceturto vietu M35 vecuma grupā ieņēma Edgars Brigmanis, bet sestais M45 grupā bija vēl viens Baldones velokomandas pārstāvis Niks Kazaks.

"Virši-A" distancē (35 km) ceturto vietu kopvērtējumā dāmām un pirmo vietu W16 grupā izcīnīja Renāte Rodionova no Carnikavas sporta centra. Vienu pozīciju aiz viņas finišēja Beate Kovgere no EMU Mālpils sporta kluba, ierindojoties pirmajā vietā W grupā. Savukārt M16 grupā jauniešiem labāko sešnieku noslēdza Matīss Reinšmits no Carnikavas sporta centra.

Nākamais SEB MTB maratona posms paredzēts 20.maijā, kad kalnu riteņbraucēji sacentīsies Siguldā.