Drukāt šo lapu
06.05.2018 15:59

"Super Nova" uzvar Olainē, "Auda" cieš sakāvi Daugavpilī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Super Nova" uzvar Olainē, "Auda" cieš sakāvi Daugavpilī arhīvs

Latvijas futbola pirmās līgas trešās kārtas spēlēs "Super Nova" komanda izcīnīja uzvaru mājas spēlē Olaine stadionā, bet Ķekavas futbola klubs "Auda" piedzīvoja pamatīgu sagrāvi Daugavpilī. Abām komandām nu ir pa sešiem punktiem.

Pirmās līgas debitanti "Super Nova" futbolisti Olainē uzņēma futbola klubu "Tukums 2000" un svinēja otro uzvaru sezonā 1:0. Vienīgos vārtus 14. minūtē guva baltkrievu leģionārs Dmitrijs Kuzmins, kurš pats savulaik spēlējis Tukuma komandas rindās. Jāpiezīmē, ka tukumnieki otrā puslaika sākumā pēc sarkanās kartītes parādīšanas palika desmit vīru sastāvā.

FK "Auda", kas bija uzvarējusi abās pirmajās sezonas spēlēs, viesojās pie citas līdergrupas vienības BFC "Daugavpils"/"Progress". Pirmajā puslaikā laukuma saimnieki guva divus vārtus, bet spēles pēdējā pusstundā bumba "Audas" vārtos ielidoja vēl četras reizes – 0:6.


Pēc trim kārtām pa deviņiem punktiem nu ir Daugavpils futbolistiem un Rēzeknes futbola akadēmijas komandai, bet "Super Nova", "Auda" un FK "Tukums 2000" ar sešiem punktiem dala 3.-5. vietu.

Nākamajā kārtā 12. maijā FK "Auda" Ķekavā uzņems futbola klubu "Smiltene", bet "Super Nova" viesosies pie "Staiceles bebriem".