Drukāt šo lapu
09.04.2018 18:40

Salaspils frisbija komandas svin dubultuzvaru Baltijas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija komandas svin dubultuzvaru Baltijas čempionātā Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas nogalē Ogrē notikušajā Baltijas frisbija čempionātā telpās uzvaras izcīnīja "Salaspils WT" vīru un "Salaspils FK" dāmu komandas. Salaspiešiem šis bija ceturtais tituls pēc kārtas, bet salaspilietes čempionu godu atguva pēc gada pārtraukuma.

"Salaspils WT" saspringtā finālā ar 15:12 pārspēja Ventspils Frisbija kluba pārstāvjus. Spēle ritēja sīvi, un salaspilieši pārsvaru nodrošināja vien mača galotnē, vēsta Latvijas Frisbija federācija. Dāmu finālā "Salaspils FK" ar 15:12 pārspēja Lietuvas Drop That Smile".

Trešo vietu dāmu turnīrā ieņēma Rīgas "Sirocco", kas ar 15:10 negaidīti pārspēja Tallinas "Lynx"., bet vīriem – Igaunijas "FreeFlyers", ceturtajā atstājot Lietuvas "KossMix".

Čempionāts šogad risinājās ceturto gadu. Vīriešu konkurencē ik gadu labākie bijuši salaspilieši, bet meitenēm "Salaspils FK" titulu ieguvušas trīs reizes. Pērn, viņām nestartējot, uzvarēja Ogres "Moments", kas nepiedalījās šī gada kausa izcīņā.

Sacensībās tradicionāli startē četras komandas katrā turnīrā – divas no Latvijas un pa vienai no Igaunijas un Lietuvas. Pirmajā dienā tiek aizvadītas savstarpējā apļa spēles, bet svētdien – fināli.