Drukāt šo lapu
07.04.2018 17:17

"Ķekavas Bulldogs" florbolistes izcīna Latvijas pirmās līgas bronzu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ķekavas Bulldogs" florbolistes izcīna Latvijas pirmās līgas bronzu Latvijas Florbola savienība

Par Latvijas florbola dāmu pirmās līgas bronzas medaļu ieguvējām kļuvušas kluba "Ķekavas Bulldogs" spēlētājas, kuras sestdien Irlavā spēlē par trešo vietu pārspēja FK "NND"/RJTC komandu.

Pirmās līgas pamatturnīrā Ķekavas un Rīgas klubi ierindojās attiecīgi ceturtajā un trešajā vietā, bet pusfināla sērijās piekāpās rangā augstāk esošajām Kocēnu "Rubenes" un "Irlava/Tukums" vienībām. Četrās šīs sezonas savstarpējās spēlēs katrai komandai bija izdevies gūt pa divām uzvarām.

Pirmā trešdaļa solīja līdzvērtīgu cīņu arī šajā mačā – ķekavietes bija panākušas 2:1 vadību. Taču otrajā periodā viss strauji mainījās, "buldodzes" iemeta sešus vārtus pēc kārtas, tajā skaitā Letīcija Kalve trīs golus pusotras minūtes laikā, un spēles iznākums faktiski bija skaidrs. Pēdējās četrās minūtēs rīdzinieces vien starpību sadeldēja līdz pieciem vārtiem, un "Ķekavas Bulldogs" svinēja uzvaru 9:4.

Par mača labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Letīciju Kalvi, kura trešajā periodā guva arī savus ceturtos vārtus. Pa diviem iemeta Anna Mūrniece un Anda Luža, bet Annas Ankudinovas kontā viens precīzs metiens un divas rezultatīvas piespēles.

12. aprīlī paredzēta Latvijas dāmu virslīgas finālspēle par trešo vietu, kurā tiksies "Ķekavas Bulldogs" un FK "Ķekava" florbolistes.