Drukāt šo lapu
31.03.2018 21:12

Ulbrokas florbolisti otro gadu pēc kārtas spēlēs Latvijas čempionāta superfinālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolisti otro gadu pēc kārtas spēlēs Latvijas čempionāta superfinālā Latvijas Florbola savienība

Ceturto reizi pārspējot Kocēnu komandu "Rubene", Latvijas čempionāta finālā iekļuvuši pašreizējie valsts čempioni "Betsafe"/Ulbrokas florbolisti. 14. aprīlī "Arēnā Rīga" izšķirošajā spēlē par zelta medaļām viņu pretinieki būs "Valmiera" vai "Pārgauja".

Sestdien Ulbrokas sporta kompleksā notikušajā pusfināla sērijas piektajā spēlē bija nospēlētas tikai desmit minūtes, bet bumbiņa jau septiņas reizes bija ielidojusi vārtos – ar 4:3 vadībā bija laukuma saimnieki. Turpinājumā pretinieki apmainījās vārtu guvumiem – vispirms Ulbrokas klubs panāca divu vārtu pārsvaru, tad "Rubene" to samazināja līdz minimumam.

Šādā režīmā sāncenši aizspēlējās līdz pamatlaika pēdējām piecām minūtēm, kad tradīciju izdevās pārtraukt mājiniekiem – 9:6. Viesi tūdaļ pat vienus vārtus gan atguva, taču "Betsafe"/Ulbroka atbildēja ar vēl diviem precīziem raidījumiem un svinēja uzvaru – 11:7 spēlē un 4:1 pusfināla sērijā. Pa trim vārtiem pēdējā mačā mājiniekiem guva Edžus Ceriņš un Niks Ķuzulis.

Otrajā pusfināla sērijā, kurā kļūs zināmi Ulbrokas komandas pretinieki finālā, florbola klubs "Valmiera" ir vadībā 3:2 pret Stalbes "Pārgauju".

Jāatgādina, ka Latvijas čempionāta finālā pirms gada "Triobet"/Ulbrokas florbolisti ar 7:4 pārspēja "Lielvārdi/FatPipe".