Drukāt šo lapu
08.03.2018 18:23

Ikšķilei uzvara, Saulkalnei zaudējums. Turpinās Rīgas florbola čempionāts

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķilei uzvara, Saulkalnei zaudējums. Turpinās Rīgas florbola čempionāts arhīvs

Ar vairāku Pierīgas klubu piedalīšanos turpinās Rīgas florbola čempionāts. Pēdējās spēlēs zaudējumu sīvā cīņā piedzīvoja florbola klubs "Ikšķile", bet pie panākuma tika Saulkalnes komanda.

FK "Ikšķile" savās mājās uzņēma vienu no pastarīšiem – Armijas florbola klubu. Otrajā trešdaļā, nepilnu triju minūšu laikā gūstot četrus vārtus, ikšķilieši no rezultāta 4:7 panāca 8:7 savā labā. Tomēr pēdējās astoņās minūtēs nenosargāja pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu 8:10. Laukuma saimnieku rindās ar četriem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Raimonds Zemzāle.

Saulkalnes florbolisti astoņu vīru sastāvā, viesojoties pie Jelgavas novada florbola kluba "JeNo" otrās komandas, jau pirmās trešdaļas vidū bija panākuši triju vārtu pārsvaru. Mājiniekiem to izdevās likvidēt, taču viesi vēlreiz atjaunoja iegūto handikapu un aizvadīja cīņu līdz pārliecinošai uzvarai 11:6. Piecus golus Saulkalnes komandas labā iemeta Aivis Barkovskis, četrus – Kristaps Bērtiņš.

Turnīra tabulā 13 klubu konkurencē Saulkalnes vienība ar 45 punktiem ieņem piekto vietu, tikpat punktu ir arī Carnikavas florbola klubam, kam divas spēles rezervē. Savukārt FK "Ikšķile" ar 37 punktiem ierindojas devītajā vietā. Līderi ar 74 punktiem ir komandas "Nūjas.lv/Intrex serviss" florbolisti.