Drukāt šo lapu
14.02.2018 09:44

Uzvaras izcīna Babītes volejbolistes, Carnikavas basketbolisti un florbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uzvaras izcīna Babītes volejbolistes, Carnikavas basketbolisti un florbolisti arhīvs

Ziemas olimpiskās spēles Dienvidkorejā nav iemesls pārtraukt dažāda līmeņa sporta spēļu turnīrus Latvijā, kuros piedalās Pierīgas komandas. Nule uzvaras kārtējās spēlēs izcīnīja sporta kluba "Babīte" volejbolistes, kā arī Carnikavas basketbola un florbola klubi.

Nacionālās līgas pamatturnīra priekšpēdējā spēlē SK "Babīte" volejbolistes otrdien savā laukumā uzņēma Rīgas Stradiņa universitātes un Minusas volejbola skolas komandu un izcīnīja 17. uzvaru 19 spēlēs – 3:1 (18, -28, 13, 24).

Ar 48 punktiem Babītes volejbolistes saglabā pirmo vietu turnīra tabulā un ir pussolīti no uzvaras regulārajā čempionātā. To viņam liegt var tikai Latvijas Universitātes komanda, kam ir 44 punkti un viena spēle rezervē. Trešo vietu ar 37 punktiem ieņem Mārupes sporta centra komanda.

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas pirmās grupas spēlē Carnikavas basketbolisti otrdien tikās ar Daugavpils novada basketbola klubu. Pirmajā ceturtdaļā sāncenši kopā spēja savākt tikai 11 punktus (8:3), bet otrajā mājinieki iespēlējās un pirmā puslaika nogalē iekrāja iespaidīgu 38:15 pārsvaru. Otrajā puslaikā daugavpilieši starpību samazināja uz pusi, taču pēdējās piecās minūtēs carnikavieši nospēlēja 18:5 un svinēja pārliecinošu uzvaru 80:55.

Jānis Ābols uzvarētājiem guva 22 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, Rolands Dovgjallo pievienoja 21 un Dāvis Siliņš 12 punktus. Ar piecām uzvarām desmit spēlēs carnikavieši LBL3 turnīra tabulā ieņem ceturto vietu.

Viņu novadnieki turpina cīnīties Rīgas florbola čempionātā, kur otrdien, atspēlējuši divu vārtu deficītu, ar 8:6 izbraukumā pārspēja Salaspils novada florbola klubu "Saulkalne". Mājiniekiem trīs vārtus guva Edmunds Lauva un divus Armands Asniņš, bet Carnikavas komandā pa diviem goliem iemeta Ivo Videjus un Dēvids Osītis.

Pēc šī panākuma carnikavieši turnīra tabulā pakāpušies uz piekto vietu, apsteidzot florbola klubus "Ikšķile" un "Saulkalne".