Drukāt šo lapu
11.02.2014 14:30

Dukuri un Šici turpina gatavoties

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dukuri un Šici turpina gatavoties sochi2014.olimpiade.lv

Kārtējos oficiālos treniņbraucienus pirms gaidāmajiem startiem Soču ziemas olimpiskajās spēlēs otrdien aizvadījuši skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, kā arī kamaniņu braucēji Andris un Juris Šici.

Skeletonistu braucienos Martins Dukurs uzrādīja piekto un otro, bet viņa brālis Tomass – ceturto un trešo labāko rezultātu. Ātrākie šoreiz bija vācietis Franks Rommels un amerikānis Džons Deilijs. Tiesa, rezultātu protokoli liecina, ka siguldieši braucienus veikuši tikpat kā "bez starta", labākajiem distances sākumā netipiski zaudējot pat sekundes divas desmitdaļas.

Dāmu treniņos 18. un 17. rezultātu sasniedza Lelde Priedulēna, kurai olimpiskās sacensības sāksies ceturtdien (brāļiem Dukuriem dienu vēlāk).

Tostarp kamaniņu braucēju divnieku ekipāžu treniņos pirms trešdien paredzētajām sacensībām Andris un Juris Šici otrdien uzrādīja sesto un astoto labāko laiku. Tas it kā ir sliktāk nekā iepriekšējās dienās, kad brāļi bija otrie ātrāki, tomēr patieso un objektīvo spēku samēru neuzrāda.

Andris Šics olimpiskajam preses dienestam apliecinājis, ka turpinās eksperimenti ar slidu apstrādi, lai atrastu sacensībām piemērotāko.