18.02.2018 08:41

Aptauja Iļģuciemā: Kā vērtējat Ministru prezidenta Māra Kučinska divu gadu darbu?

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Iļģuciemā: Kā vērtējat Ministru prezidenta Māra Kučinska divu gadu darbu? Valsts kanceleja un Ģirts Kondrāts

Ministru prezidenta amatā Māris Kučinskis ir kopš 2016. gada 11. februāra. Šajā laikā aizsākušās reformas nodokļu, veselības un izglītības jomā, kuras gan tiek vērtētas pretrunīgi.

Jānis, teritoriju labiekārtotājs:
Vairāk atmiņā palikušas Ministru prezidenta Valda Dombrovska aktivitātes. Māris Kučinskis nav tik daudz pamanāms. Spriest par reformām, kuras viņa valdība uzsākusi, visticamāk, varēs pēc kāda laika.
Guna, jaunā māmiņa:
Tas ir labi, ka šī valdība strādā jau divus gadus. Tas liecina par stabilitāti. Nu jau parādās arī viņu darba rezultāti – ir iedarbināta e-veselības sistēma, mainījušies arī pabalsti jaunajām māmiņām. Jāskatās, vai tas ir tikai Ministru prezidenta vai viņa kabineta locekļu nopelns.
Aleksandrs, pensionārs:
Nekādā sajūsmā par M. Kučinska valdību kā "vidējais pilsonis" neesmu, lai gan – kurā valstī mūsdienās cilvēki slavēs savu valdību. Vērtējot valdības vadītāju, jāskatās arī tas, ko dara viņa ministri. Premjerministrs gan teic, ka viņam esot laba komanda, turpināšot kopā darboties arī turpmāk.
Ilona, loģistikas speciāliste:
Divos gados, esot pie varas, var daudz sastrādāt. Ar e-veselības ieviešanu un nodokļu reformu jau esmu saskārusies un neesmu sajūsmā. Priekšā stāv iepazīšanās ar izglītības reformu, kas skars krievu skolas. Nezinu, kā M. Kučinskis un izglītības ministrs to īstenos ar vecajiem skolotājiem.