Drukāt šo lapu
19.01.2014 16:47

Aptauja Mārupē: Ko cerat sagaidīt no jaunās valdības?

Autors  Silvija Stumbre
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Mārupē: Ko cerat sagaidīt no jaunās valdības? www.foto.delfi.lv/F64

Šā gada 6. janvārī Valsts prezidents Andris Bērziņš aicināja zemkopības ministri Laimdotu Straujumu veidot valdību.

Topošā premjere 8. janvārī piedāvāja savu ministriju pārvaldes sadalījumu, un šonedēļ notika cīņa starp partijām par atsevišķu ministru krēsliem.

Gatis B., autovadītājs:
Par politiku daudz neinteresējos, bet, vērojot kaut vai mūsu sadzīvi, jau labu laiku esmu pārliecināts, ka valdības darbā laikam jau nekas nemainīsies. Varbūt jāuzaicina un jāveido valdība, piemēram, no Zviedrijas, kur viņiem lielāka pieredze, tad varbūt beigs zagt.
 
Vitālijs B., bezdarbnieks:
Neuzskatu, ka kaut kas mainīsies, tāpēc neceru arī neko sagaidīt. Cilvēku domāšanai ir jānomainās, lai kaut kas virzītos uz citu pusi. Pats par sevi nekas nenotiks, un pie mums atkal – tie paši vēži, tikai citās kulītēs, vieni un tie paši ministri – tikai citos amatos.
 
Jānis C., uzņēmējs:
Ceru sagaidīt tikai visu to labāko, jo apnikušas tās ar valdību saistītās negācijas. Cits jautājums ir, vai jaunā valdība kaut ko mainīs savā darbā, jo patiesībā tā tāda pagaidu valdība vien būs – oktobrī atkal viss mainīsies! Taču, protams, es sagaidu pozitīvas pārmaiņas.
 
Egīls K., pašnodarbinātais:
Politikai principā līdzi nesekoju, taču uzskatu, ka valdībā ir jāveido pilnībā jauns sastāvs, kam nepieciešams laiks. Taču jāskatās, kā savu amatu pildīs jaunā premjere, jo pats par viņu daudz neko nezinu, tāpēc nevaru neko prognozēt vai sagaidīt. Tomēr, iespējams, ka sievietei varētu būt nedaudz citāds skatījums uz lietām.
 


Foto: Krišjānis Grantiņš