Drukāt šo lapu
06.06.2018 15:37

Siguldas novada Allažu pagastā sākta grants ceļu atjaunošana

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas novada Allažu pagastā sākta grants ceļu atjaunošana Siguldas novada pašvaldība

Sākoties ielu un ceļu remontdarbu sezonai, brauktuves seguma atjaunošana un apauguma noņemšana šonedēļ sākusies vairākiem autoceļiem Allažu pagastā. Kopumā pagastā grants ceļi tiks uzlaboti 14,2 kilometru garumā.

Segums tiks atjaunots ceļa posmos Kalni–Pādes, Pullēni–Strazdiņi, Vecumnieki–Bisenieki, Vecumnieki–Pullēni, Baznīca–Kapliča, Pansionāts–Alkšņi, liecina Siguldas novada pašvaldības informācija.

Darbu laikā tiks veikta ceļa nomaļu izveidošana, noņemot izveidojušos apaugumu un veicot līdzināšanu, savukārt ceļa segums tiks atjaunots ar grants un šķembu maisījumu. Vietās, kur tas satiksmes drošības dēļ nepieciešams, tiks veikta arī koku un krūmu izzāģēšana. Materiālu piegādes laikā iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi.

Iepirkuma procedūrā darbus uzticēts veikt SIA "DGR serviss", un tos plānots pabeigt līdz jūlija beigām. Iepriekš minēto brauktuvju uzlabošanai tiks ieguldīti 302 372,94 eiro. Kopumā Siguldas novada pašvaldība 2018.gadā novada ielu un ceļu uzturēšanā, kā arī pārbūvē plāno investēt aptuveni piecus miljonus eiro.