Drukāt šo lapu
06.06.2018 09:44

Autovadītāju ievērībai: uz Rīgas apvedceļa pie Jaunmārupes slēgta viena josla

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Autovadītāju ievērībai: uz Rīgas apvedceļa pie Jaunmārupes slēgta viena josla Latvijas Valsts ceļi

No trešdienas līdz nākamai pirmdienai, 11. jūnijam, uz Rīgas apvedceļa A5 (Salaspils–Babīte) ir slēgta brauktuves viena josla pie Jaunmārupes (29. km), braucot Salaspils virzienā. Tur tiek veikta autoceļa Rīga–Jaunmārupe (P132) ceļa pārvada siju atjaunošana.

Aktuāla informācija par būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā.

LVC arī aicina autovadītājus trešdien ievērot ātruma ierobežojumu uz Ventspils šosejas pirms tilta pār Lielupi. Uz autoceļa A10 pirms tilta pār Lielupi trešdien laikā no plkst. 9 līdz 17 jāsamazina ātrums līdz 30 kilometriem stundā. Tas saistīts ar rekonstrukcijas projekta laikā paredzēto 110 kilovoltu elektropārvades līnijas vadu demontāžu. Demontāžas darbus paredzēts izpildīt sešos etapos, nolaižot vadus uz braucamās daļas un pārgriežot tos.

Vadu nolaišanu uz braucamās daļas un tūlītēju vadu novākšanu pēc pārgriešanas paredzēts veikt aptuveni divās minūtēs, uz šo laiku apturot satiksmi.