Drukāt šo lapu
25.05.2018 12:26

Brīvdienās jārēķinās ar intensīvu satiksmi Jūrmalas un Saulkrastu virzienā (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Brīvdienās jārēķinās ar intensīvu satiksmi Jūrmalas un Saulkrastu virzienā (papildināta) arhīvs

Ņemot vērā laika prognozi, paredzams, ka brīvdienās autobraucējiem būs jārēķinās ar intensīvu satiksmi Jūrmalas un Saulkrastu virzienā, tāpēc VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) aicina braucienus plānot savlaicīgi.

Plānojot brīvdienu braucienus, autobraucējiem jārēķinās ar to, ka valsts autoceļu tīklā vairāk kā 50 objektos uzsākti būvdarbi un ieviesti satiksmes ierobežojumi. Pilna būvdarbu karte ir pieejama LVC mājas lapā.

Šonedēļ tika atsākti būvdarbi uz Rīgas apvedceļa (A4) Salaspils pusē, posmā no Avotiem līdz pārvadam pār dzelzceļu pie Daugavpils šosejas (A6). Tur ir ievērojami satiksmes ierobežojumi, kuru dēļ satiksme ir stipri palēnināta. Tāpēc LVC gan tranzīta transportam, gan vietējiem iedzīvotājiem iesaka izvēlēties apbraucamos ceļus.

Remontdarbus uz Rīgas apvedceļa būs iespējams izbraukt ne ātrāk kā 45 minūtēs:
- ceļa Ulbroka–Ogre (P5) krustojumā ar Rīgas apvedceļu tagad drīkst braukt tikai taisni, nogriešanās uz apvedceļu ir aizliegta;
- apvedceļa remontposmā ir četri luksoforu posmi, nepieciešamības gadījumā satiksmi organizē regulētāji;
- uz tilta pār Mazo Juglu ir platuma ierobežojums 3,5 m.

LVC arī brīdina, ka, pieturoties ilgstošam sausam un karstam laikam, uz grants ceļiem pastiprināti veidosies putekļi, tādēļ aicina autobraucējus rēķināties ar to, ka, braucot pa grants ceļiem, veidosies putekļu mākoņi, kuri apgrūtinās redzamību. Lai izvairītos no negadījumiem, braucot pa grants segumiem, autovadītāji ir aicināti ievērot lielāku distanci un izvēlēties laika apstākļiem un ceļa segumam piemērotu braukšanas ātrumu.

(papildināta ar pēdējo rindkopu)