Drukāt šo lapu
13.06.2012 14:31

Luksoforus Ķekavā sola šogad vai nākamgad, ceļu pie vistām vēl "bruģēs"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Luksoforus Ķekavā sola šogad vai nākamgad, ceļu pie vistām vēl "bruģēs" arhīvs

Projekti ir uzrakstīti, tagad tikai jāgaida valdības akcepts finansējuma piešķiršanai – no tā atkarīgs, vai ķekavieši jau šogad varēs drošāk un ērtāk šķērsot ielu brauktuves vai nākamgad.

Ķekavas ielās sākušies remontdarbi, no kuriem visvērienīgākais projekts tiek īstenots Gaismas ielā, kur paredzēts luksofors un piecas vai septiņas apgaismotas gājēju pārejas, video intervijā atklāj Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis ("Vienotība"):



Savukārt vēl nav zināms, kad tiks pabeigts ceļa remonts pie putnu fabrikas "Ķekava". Problēma līdzīga – projekts top, naudas nav, norāda R. Jurķis:



Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Iepriekš:
Video: Roberts Jurķis par to, kādēļ Pļavniekkalna ielā jāuzlauž asfalts
Ķekavā pieaugs rēķini par apkuri – mēra ieteikumi, kā tos mazināt
Mālpilī cūkas varētu būt tuvāk tautai