Drukāt šo lapu
31.07.2018 09:45

Automašīnu sadursmē Baltezerā cietuši pieci cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Automašīnu sadursmē Baltezerā cietuši pieci cilvēki arhīvs

Aizvadītās diennakts laikā ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 39 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietušas 16 personas. Viens no smagākajiem negadījumiem noticis pirmdien pēcpusdienā uz Tallinas šosejas pie Baltezera, kur sadūrās vieglās automašīnas "Mercedes Benz Sprinter" un "BMW 535".

Sadursmē ievainojumus guva pieci cilvēki – 44, 60 un 62 gadus vec vīrieši, kā arī 57 un 56 gadus vecas sievietes. Divi cietušie, kas atradās automašīnā "BMW", tika nodoti mediķu aprūpē. Negadījuma dēļ aptuveni uz stundu bija daļēji bloķēta satiksme virzienā uz Rīgu.

Ādažu novadā fiksēts vēl viens satiksmes negadījums – Gaujas ielā automašīna "KIA Sportage" uzbraukusi septiņus gadus vecam zēnam.

Jūrmalā, apgāžoties motociklam "Yamaha", miesas bojājumus guvis kāds 44 gadus vecs vīrietis, bet Kantora ielā Mārupē automašīnu "VW Jetta" un "BMW X5" sadursmē savainots 35 gadus vecs vīrietis.

Pierīgā bez cietušajiem beigušies ceļu satiksmes negadījumi Lienes ielā, Kapteiņa Zolta ielā un Talsu šosejā Jūrmalā, Ķekavas novada Rāmavā, Kaijas ielā Siguldā, Salaspils novada, Skolas ielā Ikšķilē, Siguldas ielā Vangažos.

Pirmdien policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 174 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 60 par ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas divas personas.

Likumsargi Rīgas reģionā arī reģistrējuši trīs automašīnu zādzības (arī vienu Iecavas ielā Jūrmalā), piecas velosipēdu zādzības, kā arī četras zādzības no transporta līdzekļa.