Drukāt šo lapu
19.06.2018 10:52

Ugunsgrēkā Mārupē cietis viens cilvēks

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ugunsgrēkā Mārupē cietis viens cilvēks arhīvs

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopumā saņēma 61 izsaukumu, tostarp uz Mārupi, kur dega vieglā automašīna. Ugunsgrēkā cietis viens cilvēks.

Naktī uz otrdienu plkst. 3.42 VUGD saņēma izsaukumu uz Mārupi, kur dega vieglā automašīna. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg vieglā automašīnā 3 m2 platībā. Cenšoties apdzēst liesmas paša spēkiem, ugunsgrēkā cieta viens cilvēks. Plkst. 4.53 ugunsgrēks tika likvidēts, informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Kopumā laika posmā no šī gada 18. jūnija plkst. 6.30 līdz 19. jūnija plkst. 6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 61 izsaukumu – 37 uz ugunsgrēku dzēšanu un 15 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Ugunsdzēsēji glābēji devās uz vietām, kur dega atkritumi, uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens, elektrosadales skapis, gulšņu kaudze, komposta kaudze, deviņos gadījumos – sausā zāle, kūdra, meža zemsedze, vieglā automašīna, kravas automašīna, dārza māja, divi šķūņi un saimniecības ēka, vēsta I. Palkavniece.