Drukāt šo lapu
14.06.2018 09:35

Divi cilvēki guvuši ievainojumus autoavārijās Jūrmalā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Divi cilvēki guvuši ievainojumus autoavārijās Jūrmalā arhīvs

Trešdien policija Rīgas reģionā reģistrējusi 44 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši desmit cilvēki, no tiem pieci bijuši velosipēdisti. Divi negadījumi ar cietušajiem fiksēti Jūrmalā.

Mastu ielā šķērslim uztriekusies vieglā automašīna "Volvo XC60", un miesas bojājumus guvusi 28 gadus veca sieviete. Savukārt Ģertrūdes prospektā transporta līdzekļu sadursmē ievainots 35 gadus vecs vīrietis.

Vēl trešdien Siguldas novadā notikusi vieglās automašīnas "Mercedes Benz Vito" sadursme ar kravas auto "Renault Master", Omnibusa ielā Jūrmalā sadūrušās automašīnas "Volvo V40" un "Mazda 2", Ādažu novada Baltezerā – "VW Phaeton" un "Opel Vivaro", Zviedru ielā Salaspilī – divas kravas automašīnas "MAN" un "Volvo", bet Ķekavas novada Rāmavā – "BMW 330", "Nissan Navara" un "Renault Kangoo". Šajos negadījumos cilvēki nav cietuši.

Aizvadītās diennakts laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 176 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 59 par braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas četras personas, tostarp Garkalnē un Lēdurgā.

Kārtības sargi trešdien Rīgas reģionā arī fiksējuši trīs automašīnu zādzības un divas velosipēdu zādzības (arī pa vienai Jūrmalā), kā arī trīs zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Babītes novada Spilvē).