Drukāt šo lapu
23.02.2017 10:53

Vēl vairāk palielinājies reģistrēto avāriju skaits, Pierīgā atkal deguši sodrēji

Autors  Apriņķis.lv/BNS
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vēl vairāk palielinājies reģistrēto avāriju skaits, Pierīgā atkal deguši sodrēji arhīvs

Nedēļas sākumā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis tikai divus izsaukumus Pierīgā, savukārt Valsts policijai darba bijis vairāk –, Latvijā turpinoties ziemīgiem laika apstākļiem ar puteņiem un apledojumu uz ceļiem, vēl palielinājies reģistrēto avāriju skaits.

Pirmdienas pēcpusdienā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēmis izsaukumu uz Papeļu ielu Ikšķilē, kur divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā deguši sodrēji 0,5 m2 platībā, taču ugunsgrēks likvidēts stundas laikā. 

Savukārt naktī uz trešdienu VUGD darbinieki ieradušies Babītes ielā Jūrmālā, kur bijis nepieciešams atbrīvot brauktuvi no nolūzuša koka, informē glābšanas dienestā.

Trešdien Latvijā reģistrēti 114 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cieta 16 cilvēki, no kuriem septiņi – Rīgā un tās apkārtnē, bet par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā aizturēti seši autovadītāji – pa diviem Rīgā, Zemgalē un Vidzemē, informē Valsts policijā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 96 protokoli, kas ir mazāk nekā vidēji ikdienā. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 56 autovadītāji, bet trīs autovadītāji Rīgā sodīti arī par agresīvu braukšanu, norāda Valsts policijā.

Kopumā policija vakar noformējusi 470 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, no kuriem aptuveni puse noformēti autovadītājiem galvaspilsētā un tās apkārtnē.