Drukāt šo lapu
09.07.2013 13:17

No lietavu izskalotā tilta Baltezerā iekrīt iereibis vīrietis

Autors  www.adazi.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ādažu pašvaldības policijā 8. jūlijā pirms pulksten desmitiem vakarā saņemta informācija, ka no Baltezera tilta, kur spēcīgo lietavu dēļ veidojās izskalojums, nokritis cilvēks.

Ierodoties notikuma vietā, pie asfalta seguma iebrukušās bedres tika pamanīts vīrietis. Pieejot klāt, viņš tika izcelts no bedres un pārbaudot tika noskaidrots, ka vīrietis nav guvis smagus ievainojumus un viņam nav nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Policisti konstatēja, ka vīrietis bedrē iekritis, jo nav ievērojis izvietotos norobežojumus un ignorējis norobežojošās lentes, turklāt viņš atradās stiprā alkohola reibumā. Veicot personas pārbaudi, pašvaldības policijas darbinieki vīrieša izelpā konstatēja 2,84 promiles alkohola koncentrāciju, par ko viņam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos sabiedriskā vietā tādā reibumā, kas aizskar cilvēka cieņu. Pēc kā minēto vīrieti policijas darbinieki nogādāja dzīvesvietā.

Ādažu pašvaldības policija aicina iedzīvotājus un gājējus būt uzmanīgiem, kā arī pievērst uzmanību bērniem, kas ar interesi apmeklē šādas vietas un var radīt savai dzīvībai bīstamus draudus, un, pārvietojoties pa tiltu, objektīvi novērtēt attālumu līdz izskalojumam un netuvoties pārlieku tuvu malai.