Drukāt šo lapu
17.03.2013 12:31

Lasītāja: vai sākusies pieteikšanās mācībām Laurenču skolā?

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Laurenču sākumskola. Laurenču sākumskola. www.sigulda.lv

"Mana septiņgadniece pavasarī beigs bērnudārza gaitas, un rudenī viņai jāsāk mācības skolā. Par skolu, kurā mācīties, mēs vēl neesam pieņēmuši gala lēmumu.

 "Rīgas Apriņķa Avīzē" lasīju, ka Laurenčos tiks atklāta sākumskola. Vai uz to jau ir iespējams pieteikties?" jautā Anna Siguldā.

Atbild Sanita Ungura, Laurenču sākumskolas direktore:
No 1. marta sākusies dokumentu pieņemšana mācībām Laurenču sākumskolā 1.–5. klasei. Pirmajās divās reģistrācijas dienās tika reģistrēti jau 24 pieteikumi. Šobrīd mācībām skolā ir pieteikušies 30 pirmklasnieki, bet vecākajās klasēs vidēji katrā pa pieciem bērniem.

Aicinām vecākus līdz 15. maijam pieņemt gala lēmumu par to, vai pirmklasnieku tiešām sūtīs mūsu skolā, lai varētu novērtēt kopējo situāciju. Šobrīd vecāku aktivitāte ir mazliet rimusies, bet pieteikšanās un dokumentu iesniegšana turpināsies līdz pat 1. septembrim.

Laurenču skolu saviem bērniem izvēlējušies ļoti dažādi vecāki – gan tie, kam izdevīga ir tieši atrašanās vieta, gan tie jaunie vecāki, kuriem skola šķiet moderna un tāpēc pievilcīga. Katrā klasē plānots uzņemt aptuveni 20 bērnu, taču ne vairāk kā 22. Ar katru nākamo gadu plānots, ka klašu skaits palielināsies līdz pat 12, ko skola ir spējīga uzņemt.



Iepriekš:
Skolotājus aicina pieteikties darbam Laurenču sākumskolā