Drukāt šo lapu
11.12.2017 13:24

Ikgadējā iniciatīvā ""Bigbank" piepilda sapņus" uzvarējuši Siguldas vidusskolēni

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikgadējā iniciatīvā ""Bigbank" piepilda sapņus" uzvarējuši Siguldas vidusskolēni bigbank.lv

"Bigbank AS Latvija" filiāles rīkotajā iniciatīvā ""Bigbank" piepilda sapņus" par uzvarētājiem ir kļuvuši skolēni no Siguldas pilsētas vidusskolas un Rugāju novada vidusskolas. Uzvarētājiem tiek piešķirts finansiāls un organizatorisks atbalsts savu sapņu Ziemassvētku pasākuma īstenošanai, sniedzot iespēju realizēt radošākās idejas.

Šī gada iniciatīvas pieteikumi bija pilni ar sirsnību, jautrību un radošām domām. Uzvarētāji Siguldas pilsētas vidusskola un Rugāju novada vidusskola pieteikumos parādīja savu saliedētību un kreativitāti, kā tas piedien īstam skolas kolektīvam, neatstājot vienaldzīgus žūrijas pārstāvjus, informēja iniciatīvas autori.

Siguldas pilsētas vidusskola izcēlās ar veidoto pieteikumu un radošo ideju par Ziemassvētku masku balli. Īpaša uzmanība tika ieguldīta dekorāciju un atmosfēras veidošanā, kā arī estētikā, lai iecerētā vīzija piepildītos. "Mirkli var iemūžināt attēlā, vai atmiņā, un tieši tādēļ šim notikumam jābūt vienam no vissvarīgākajiem un neaizmirstamākajiem mūsu pēdējā gadā skolā," teikts siguldiešu pieteikumā. Žūrija ņēmusi vērā arī lielo atbalstītāju skaitu pieteikumam sociālajos tīklos.

"Iniciatīva ""Bigbank" piepilda sapņus" ir veids, kā mēs pateicamies skolēniem par viņu pūliņiem mācībās un radošajām idejām, kā piepildīt Ziemassvētku sapņus viņu skolās. Mēs priecājamies, ka ar šīs iniciatīvas palīdzību varam radīt prieku ne tikai bērniem, bet arī skolotājiem un bērnu vecākiem, sniedzot iespēju piedzīvot patiesi krāšņus svētkus," rezultātus komentēja "Bigbank AS Latvija" filiāles mārketinga vadītāja Laura Zvaigzne.