Drukāt šo lapu
21.06.2012 11:30

R. Jurķis: "Par Ķekavas sākumskolu cīnīsimies"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Topošās Ķekavas sākumskolas makets. Topošās Ķekavas sākumskolas makets.

Patlaban likuma normas liedz Ķekavas novada pašvaldībai ņemt kredītu plānotajai jaunas sākumskolas ēkas būvniecībai, taču domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis ("Vienotība") sola, ka pašvaldība darīs visu, lai finansējumu dabūtu.

Kamēr tas ir procesā, pašvaldība sākusi projektu ar viena ēkas korpusa būvniecību. Vairāk par to R. Jurķis stāsta video intervijā:



Piebilstams, ka pieci Ķekavas novada domes deputāti arī nosūtījuši vēstuli Latvijas Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim, lūdzot personīgi risināt jautājumu par atļaujas sniegšanu Ķekavas novada pašvaldībai kredīta saņemšanai astoņu miljonu latu apmērā skolas būvniecībai.

Iepriekš:
Ķekavā būvēs sākumskolu

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Luksoforus Ķekavā sola šogad vai nākamgad, ceļu pie vistām vēl "bruģēs"
Ķekavā pieaugs rēķini par apkuri – mēra ieteikumi, kā tos mazināt