Drukāt šo lapu
07.03.2012 07:10

Ikšķiles novada pašvaldība finansēs izglītības un kultūras aktivitātes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles Kultūras nams Ikšķiles Kultūras nams www.ikskile.lv

Sākusies pieteikumu pieņemšana Ikšķiles novada pašvaldības projektu konkursam, kura mērķis ir sniegt finansējumu izglītības un kultūras aktivitātēm 2012. gadā.

 

Līdz 30. martam Ikšķiles novada pašvaldības Kultūras un sporta pārvalde aicina fiziskas un juridiskas personas piedalīties 1. kārtas projektu konkursā un saņemt pašvaldības finansējumu par izglītības un kultūras aktivitātēm Ikšķiles novadā šogad, informē pašvaldība.

Ikšķiles novada pašvaldība aicina iesniegt Ikšķiles novadam piemērotākos un atbilstošākos izglītības un kultūras projektus, kas veicinātu kultūras un izglītības nozaru attīstību un jaunrades procesus, norišu daudzveidību un kvalitāti.

Projekta pieteicējam, iesniedzot projektu konkursam, saskaņā ar konkursa nolikumu jānorāda projekta realizētājs, detalizēta tāme, noteiktais realizācijas laiks, projekta mērķis un uzdevumi, kā arī sasniedzamais rezultāts.

Konkursam kultūras un izglītības projektus varēs iesniegt līdz 30. martam Ikšķiles novada pašvaldībā personīgi, kā arī pa pastu ierakstītā vēstulē līdz 26. martam.

Pagājušajā gadā Ikšķiles novada pašvaldības sniegto finansējumu saņēma Ikšķiles pirmsskolas izglītības iestādes «Urdaviņa» sadarbībā ar biedrību «Rasas krāsas» projektam «Kā radās Urdaviņa» 1400 latu apmērā, kā arī Ikšķiles Kultūras biedrība projektam «Cilvēks - Ugunssargs» 877 latu apmērā.