Drukāt šo lapu
18.04.2013 11:12

Mērķis: laulības institūcijas likvidācija

Autors  www.gudribassakums.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mērķis: laulības institūcijas likvidācija arhīvs

Grēkam nepietiek, ja tas tiek pieciests. Grēkam nepietiek, ja tas iemanto līdzvērtīgu statusu normai. Grēkam nepietiek arī tad, ja tas ir privileģētā stāvoklī.

Jautāsiet: "Kāpēc?" Vienkārši.


Kamēr pastāv norma, tikmēr grēcinieku sirdsapziņas tiek apsūdzētas. Norma atgādina par to, ka lietām jābūt pēc Dieva ieceres. Tādēļ grēks nerimsies, kamēr tas iznīcinās normu. Ar cerību, ka tad sirdsapziņa beidzot apklusīs.

Šobrīd šo patiesību varam vērot cīņā pret laulības institūciju. Šeit atrodams pamācošs raksts par to, kāds ir viendzimuma laulību atbalstītāju mērķis.

Holandē viendzimuma laulības atļautas jau vairākus gadus. Tomēr tikai 12 % viendzimuma partneru stājās laulībā salīdzinājumā ar 86 % tradicionālu pāru. Kalifornijā mazāk nekā 20 % viendzimuma pāru stājās laulībā, lai arī dzīvo kopā, iepretī 91 % heteroseksuālu pāru.

Centienu panākt viendzimuma laulības legalizāciju mērķis nav vienlīdzība vai līdzvērtīgas tiesības, lai kas arī ar to tiktu saprasts, bet gan – Dieva iedibinātās laulības institūcijas iznīcināšana.

Ja saprotam, kā grēks darbojās, uz ko tas cilvēkus mudina, kā darbojas sirdsapziņa, tad nav grūti ieraudzīt šīs likumsakarības.

Iepriekš:

Pētījums par homoseksuālās "ģimenēs" uzaugušiem bērniem – vienkārši šokējošs
Profesors Dariušs Oko: "Arī dažādu ticību laulāto attiecības var būt skaista, klusējoša liecība pasaulei"
Norvēģija – pedofilu zeme?