Drukāt šo lapu
19.02.2015 12:58

Marta beigās notiks labdarības izsole Ukrainas atbalstam

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

28. martā viesnīcā "Roma" notiks labdarības izsole "Ar mākslu par mieru", ko rīko mākslinieku iniciatīvas grupa, lai atbalstītu Ukrainu cīņā par savas valsts nedalāmību.

Izsoles dalībnieki, ziedojot savus darbus, paudīs savu atbalstu ukraiņu tautai cīņā par savu brīvību un neatkarību. Lai atbalstītu labdarības izsoli, pasākumā piedalīsies arī mūziķi, dzejnieki un citu radošo profesiju pārstāvji.

Ieeja pasākumā būs par ziedojumiem, lai visi tā apmeklētāji varētu piedalīties labdarības akcijā. Visi izsolē iegūtie līdzekļi un pasākuma laikā iegūtie ziedojumi tiks izlietoti Ukrainas karavīru un brīvprātīgo vienību atbalstam.

"Labdarības izsolē piedalīsies cilvēki, kuriem rūp Ukrainā notiekošais un kuri nespēj stāvēt malā un vienkārši klusi noskatīties. Krievija ir uzsākusi karu svešā zemē, un mūsu izsoles dalībnieku mērķis ir atbalstīt Ukrainu, cik vien tas ir iespējams," skaidro pasākuma koordinatore juriste Ieva Brante.

Labdarības izsoles iniciatīvas grupa aicina un lūdz pieteikties visus labas gribas cilvēkus, kas ar saviem darbiem un klātbūtni vēlas atbalstīt pasākuma norisi un piedalīties tajā. Šobrīd dalību pasākumā jau ir pieteikuši mākslinieki Katrīna Gaile, Ilze Jaunberga, dzejniece Liāna Langa, Māris Sants, pasākumu vadīs Valdis Melderis. Telpas nodrošina viesnīca "Roma".