27.02.2018 08:21

Aptauja Rīgā: Vai sala iestāšanās iespaidojusi jūsu ikdienas gaitas?

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Rīgā: Vai sala iestāšanās iespaidojusi jūsu ikdienas gaitas? Ģirts Kondrāts un Vija Vāvere

Šajās dienās gaisa temperatūra Rīgā un Pierīgā stabili turas mīnusos un vietām naktīs nokritusies pat zem mīnus 20 grādiem. Prognozē, ka šāds un pat lielāks aukstums turēšoties vismaz nedēļu.

Aigars, mehāniķis:
Mani āra gaisa temperatūras krišanās nekādi neiespaido, tieši otrādi – jo vēsāks, jo labāk. Vasarā, kad valda liels karstums, nejūtos pārāk omulīgi. Patiesībā jau arī tas meteorologu solītais polārais aukstums vēl līdz mums šoziem nemaz nav atnācis. Ja atnāks, siltāk saģērbšos, un – uz priekšu!
Reinis, kravu pārvadātājs:
Man pašlaik ir tik daudz jāstrādā, ka vienkārši nav laika padomāt, kāds laiks ir ārā – silts vai auksts. Arī brīvākā brīdī, ja gribēsies iziet pastaigāties, to darīšu neatkarīgi no temperatūras, kāda būs aiz loga. Protams, reizēm uzmetu skatu termometram, bet tikai tāpēc, lai zinātu, kā ģērbties.
Patrīcija, mācās par fotogrāfu:
Zema gaisa temperatūra laikam nebūs tas noteicošais faktors, kas liks man mainīt ikdienas gaitas. Atliek tikai atbilstoši apģērbties. Turklāt tādas īstas ziemas mums Latvijā nemaz pēdējā laikā nav bijis. Tāpēc jāatliek citi darbi un jāsteidz izmantot iespēju paslēpot.
Marija, pensionāre:
Mani aukstums nekad nav baidījis. Kad biju maziņa, tad gan reizēm bija ziemas, kad, uz skolu ejot, acu plakstiņi sala ciet, bet tādu salu vairs neesmu piedzīvojusi. Tagad, kad kļūst aukstāks, uzvelku kažoku un, tāpat kā siltākā laikā, dodos obligātajā ikdienas pastaigā pāris stundu.