Drukāt šo lapu
05.11.2012 07:32

Salaspilī sācis darboties jaunais "Rimi" hipermārkets

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

No 1. novembra Salaspilī, Skolas ielā 4e, durvis vēris pirmais lielveikalu ķēdes "Rimi" tirdzniecības centrs Salaspilī.

Tā izveidē ieguldīti aptuveni 3,8 miljoni latu. Centrā līdz ar enkurnomnieku – "Rimi" hipermārketu – pieejamas vairāk nekā 10 tirdzniecības vietas, kas pircējiem nodrošinās plašu preču un pakalpojumu klāstu, norāda uzņēmuma pārstāvji. Tirdzniecības centra kopējā platība ir 3700 m², no kuras aptuveni 2700 m² aizņem mājīgās "Rimi" hipermārketa telpas kopā ar noliktavu.

"Mēs aktīvi turpinām paplašināt savu veikalu tīklu, un esam gandarīti, ka durvis vēris jau divdesmitais "Rimi" hipermārkets Latvijā. Jauna lielveikala izveide Salaspilī ir nozīmīgs solis ne tikai mūsu, bet arī visas pilsētas attīstībā – tas nodrošinās gandrīz 100 jaunu darbavietu pilsētas un tuvējās apkaimes iedzīvotājiem. Līdz ar "Rimi" atvēršanu salaspiliešiem un pilsētas viesiem būs iespēja iepirkties mūsdienīgā un komfortablā vidē, kā arī novērtēt mūsu veikala plašo produktu klāstu," tirdzniecības centra atklāšanas dienā sacīja Valdis Turlais, "Rimi Latvia" valdes priekšsēdētājs.

"Rimi" ieguldījumu pilsētas attīstībā novērtē arī Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raimonds Čudars: "Šāda stipra spēlētāja ienākšana Salaspilī viennozīmīgi sekmē novada attīstības izaugsmi, turklāt tas veicinās arī lielāku konkurenci mazumtirdzniecībā, kas savukārt veidos labāku cenu politiku. Tāpat "Rimi" augstie kvalitātes standarti cels kopējo pakalpojuma sniegšanas līmeni pilsētā. Prieks arī par to, ka "Rimi" tagad kļūs par lielāko darba devēju novadā un salaspilieši ir izmantojuši iespēju iegūt darba vietu tepat pie mums, Salaspilī."

Jaunajā "Rimi" hipermārketā Salaspilī pircējiem plašā sortimentā būs pieejami uz vietas gatavotie konditorijas izstrādājumi – daudzveidīgas pašu ceptās maizes, smalkmaizītes un tortes, kā arī kulinārija – salāti, uzkodas, gardēžu iecienītie produkti un citi. Par to, lai pircēji varētu baudīt "Rimi" konditorijas un kulinārijas gardumus pēc labākajām receptēm, rūpēsies 20 pavāri un maiznieki.

"Rimi" tirdzniecības centrā Salaspilī līdz ar "Rimi" hipermārketu darbosies arī zoopreču veikals "Zoocentrs", bērnu preču veikals "Lāčuks", mobilā operatora "LMT" klientu apkalpošanas centrs, grāmatu un kanceleju preču veikals "Jānis Roze", kosmētikas veikals "Siberka", "Norvik banka", ķīmiskā tīrītava "Veduko", ziedu, kā arī aitas vilnas izstrādājumu veikals un citi.

Turklāt jaunais "Rimi" tirdzniecības centrs ir īpaši ērts un pieejams ne tikai autovadītājiem, bet arī velo braucējiem – pie veikala uzstādītas vairāk nekā 10 modernas velosipēdu novietnes. Būvniecības projektu jaunajam "Rimi" tirdzniecības centram Salaspilī izstrādājusi SIA "Inženieru birojs "Būve un Forma"", savukārt būvdarbus veica kompānija SIA "YIT Celtniecība".

Par godu jauna veikala atklāšanai Salaspils iedzīvotājiem nedēļas garumā būs sarūpēti patīkami pārsteigumi no "Rimi" – degustācijas, viktorīnas un konkursi ar jaukām balvām, laimīgās stundas, kuru laikā būs iespēja iepirkties par vēl izdevīgākām cenām.

Atgādināms, ka lielveikala celtniecība Salaspilī norisinājās ne bez starpgadījumiem – piemēram, vēl septembra sākumā izskanēja ziņas, ka ēkas celtniecībai traucē simtgadīgs ozols pie pārbūvējamā ielu krustojuma, ko gan uzņēmums neapstiprināja, noliedzot nepieciešamību koka nozāģēšanai.

Iepriekš:
Būvējas "Rimi": Salaspilī lielveikali būs kā stropā