Drukāt šo lapu

Velosipēdu serviss

Autors  Apmaksāta publikācija
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Velosipēdu serviss publicitātes

Katru gadu, iestājoties siltākiem laikapstākļiem, ielas piepildās ar pedāļus mīt gribošiem cilvēkiem. Pildās ne tikai ielas, bet arī velosipēdu servisi. Pavasaris ir laiks, kad visapzinīgākie velobraucēji vēlas parūpēties par saviem braucamajiem.

No servisa puses raugoties, darba rokas ir tik, cik ir, un nereti rodas rindas, pat nedēļas garumā! Reizē, protams, ir jāpriecājas par klientu uzticēšanos mūsu meistariem.

Īsumā par to, kāpēc vēlams velosipēda apkopi veikt vismaz reizi gadā, tiesa vislabākais laiks, protams, ir pavasaris, kad pēc garās ziemas, plānojam pirmos izbraucienus.

Velosipēda apkopes viens no galvenajiem darbiem, ir velosipēda stāvokļa novērtēšana, tas sevī izsaka kompleksu velosipēda pārbaudi, sākot no ātrumu pārslēdzēju un šifteru stāvokļa novērtējumu, beidzot ar visu gultņu, bremžu, ķēdes un zobratu nodiluma pārbaudi. Pēc velosipēda stāvokļa novērtēšanas, sākas darbs ar trūkumu, bojāto daļu nomaiņu vai remontu. Svarīgs pakalpojums, ko izvēlas 99% no klientiem, ir velosipēda mazgāšana, jo pēc velosipēda remonta, katrs no mums vēlētos pirmos braucienus veikt ar tīru, un sapucētu velosipēdu, vai ne?

Liels prieks ir par to, ka pēdējos gados novērota patīkama tendence, saistībā ar bērnu velosipēdiem, to iegādi, un attiecīgi arī ar servisu. Kvalitatīvus bērnu velosipēdus vecāki iegādājas arvien biežāk, un beidzot ir pienācis tas brīdis, ka arī par bērnu velosipēdiem vecāki rūpējas, un salīdzinoši bieži uz apkopēm tiek vesti arī bērnu velosipēdi.

Pie mums bez ierastajām velo apkopēm, servisā tiek veikti arī salīdzinoši sarežģīti velosipēdu un to daļu remonti, kā priekšējo, aizmugurējo amortizatoru remonts, to apkopes, velosipēda rāmju frēzēšana, rumbu remonts, ratu spieķošana, pārspieķošana u.c.

Protams ir nācies arī nodarboties ar pilnīgi nestandarta darbiem, vismaz uz šodienu skatoties, kā piemēram elektro velosipēdu remontiem, pārbūvēm. Te gan jāsaka, ja šodien tas skaitās kā nestandarta darbs, savā ziņā, nākotnē gan esam pārliecināti, elektro velosipēdu popularitāte tikai augs.

Ja meklē atsaucīgu, draudzīgu velosipēdu servisu, droši nāc pie mums ciemos! Salabosim, konsultēsim par piemērotāko detaļu vai aksesuāru izvēli, piedāvāsim ikvienam labas cenas, garantiju, un galvenais atbildību par savu darbu!

Skatiet xsports.lv.