15.06.2018 10:43

Aptauja Rīgā. Kam taisnība – policijai vai restorānam "Vairāk saules"?

Autors  Liene Ozola
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Rīgā. Kam taisnība – policijai vai restorānam "Vairāk saules"? Liene Ozola un LETA

Savstarpēji pretēji apgalvojumi pēdējās dienās ir izskanējuši par restorānu tīklu "Vairāk saules". Policija ir veikusi kratīšanu restorānos, aizturēti četri cilvēki, un kā iemesls tam tiek minēta kases aparātu sagrozīšana, tādējādi valstij, iespējams, nodarot zaudējumus 1,5 miljonu eiro apmērā.

Savukārt restorānu īpašnieki apgalvo, ka strādājuši ar jaunajiem kases aparātiem, kuros nav iespējams viltot datus.

Andrejs, projektu vadītājs
Ja "Vairāk saules" darbojās ar jaunajiem kases aparātiem, es vairāk uzticos viņu viedoklim, jo ir dzirdēts, ka tos nav iespējams sagrozīt. Protams, var izrādīties, ka viņi nav kaut ko pareizi darījuši, bet šobrīd vairāk sliecos ticēt viņu viedoklim.
Nataļja, mājsaimniece
Es pati arī esmu gājusi pusdienās uz šo restorānu, un man tur patīk, tāpēc es vairāk esmu īpašnieku puse. Varbūt, ka tur arī kaut kas ir bijis ne tā, bet visi jau cenšas izdzīvot.
Solvita, apkopēja
Es domāju, ka uzvarēs tā puse, kura ātrāk un kvalitatīvāk saņems gudru juridisko palīdzību. Tas tagad būs ilgstošs juridisks strīds, un uzvarēs tas, kuram labāki juristi.
Elita, māksliniece
Man žēl ir Endija ("Vairāk saules" īpašnieks Endijs Bērziņš – red.). Es viņu pazīstu, un tas ir drausmīgi nepatīkami, ka tā notiek. Tiem cilvēkiem, kuri strādā, ja var tā brutāli uzbrukt... Jo nav jau izslēgts, ka tas ir konkurentu pasūtījums. Tas nav pareizi, ka cilvēkus, kuri kaut ko dara, tā ēd bez sāls.