02.08.2018 11:07

Aptauja Rīgā. Kas noteiks jūsu izvēli Saeimas vēlēšanās šā gada oktobrī?

Autors  Una Griškeviča
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Rīgā. Kas noteiks jūsu izvēli Saeimas vēlēšanās šā gada oktobrī? Una Griškeviča un arhīvs

Lai gan 13. Saeimas vēlēšanas ir pēc diviem mēnešiem, ir sākušās visnotaļ lielas kaislības ap politiskajām partijām, kurās viens pēc otra stājas sabiedrībā zināmi cilvēki: nepārtraukti soctīklos par savu pievienošanos vienam vai otram politiskajam spēkam paziņo populāri sportisti, dziedātāji u.tml. "Lielā tautu staigāšana" sākusies arī politiķu vidū.

Politiskās partijas sāk publiskot savas 4000 zīmju programmas Saeimas vēlēšanām, žurnālisti ik pa brīdim publicē dažus politiķus atmaskojošus rakstus, savukārt sociālajos tīklos notiek asas diskusijas par politiķu aktivitātēm, atbildību un iespējām pēc rudens vēlēšanām nokļūt Saeimā.

Sanita, strādā Vecrīgā
Šobrīd mani pārsteidz, cik daudz ar politiku nesaistītu cilvēku vēlas startēt šajās vēlēšanās. Domāju, ka būs vēl daudz pārsteigumu, un tie arī visvairāk ietekmēs manu izvēli.
Kaspars, bauda atvaļinājumu
Iespējams, uz vēlēšanām neiešu vispār, jo, manuprāt, nav par ko balsot.
Nadežda, iet auklēt mazbērnu
Varbūt palasīšu partiju programmas, bet varbūt nobalsošu par to politiķi, kurš man liksies vissimpātiskākais un par kuru būs pārliecība, ka viņš kaut ko darīs.
Mārīte, dzīvo Pļavniekos
Man nepatīk, ka politiķi plēšas un jau tagad dala amatus, lai gan vēl nav ievēlēti. Domāju – to, par ko balsot, izlemšu tikai pēdējā dienā.