Drukāt šo lapu
10.08.2012 11:31

Jauniešiem jaunās skeitrampas Siguldā vēl jāpagaida

Autors  Ilze Ratniece
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Skeitrampas vēl tikai top Skeitrampas vēl tikai top Ilze Ratniece

Aizkavējusies jauno skeitrampu uzstādīšana Raiņa parkā. Sākotnēji bija paredzēts, ka tās varēs izmantot jau jūlijā, taču nodošanas termiņš pārcelts uz 25. augustu.

Finansējums jaunu skeitrampu uzstādīšanai, kā arī basketbola laukuma sakārtošanai Raiņa parkā tika iegūts no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai projekta "Sporta laukuma renovācija Raiņa parkā" realizēšanai.

Kopējās projekta izmaksas sastāda 17 080 latus, no tiem 12 600 lati publiskais finansējums, bet 4480 lati Siguldas novada pašvaldības līdzfinansējums.

Papildus projektā paredzētajiem darbiem Siguldas novada pašvaldība veic arī citus labiekārtošanas darbus Raiņa parkā. Jau demontēts minigolfa laukums, drīzumā tiks izveidots trenažieru laukums un uzstādīti ielu vingrošanas elementi jauniešiem un pieaugušajiem.

Parka teritorijā tiks sakārtotas arī trīs ūdens kaskādes, kuras papildinās ar izgaismojošām lampām. Ūdens dīķi jau ir attīrīti un atjaunota dekoratīvā strūklaka. Parku papildinās jauni dekoratīvie apstādījumi. Labiekārtošanas darbus pašvaldība plāno beigt augusta beigās.