Drukāt šo lapu
22.03.2018 07:44

Aptauja Stopiņos. Kā vērtējat iespēju rīkot Dziesmu un deju svētku papildu koncertus?

Autors  Liene Ozola
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Stopiņos. Kā vērtējat iespēju rīkot Dziesmu un deju svētku papildu koncertus? Liene Ozola un LETA

Dziesmu un deju svētku mākslinieciskā padome nav atbalstījusi iniciatīvu rīkot deju lieluzveduma "Māras zeme" papildkoncertu 6. jūlijā plkst. 12.00.

Tā kā 5. jūlija vakarā plānots ģenerālmēģinājums, kas beigsies ap plkst. 00.30, savukārt 6. jūlijā plkst. 22.00 notiks pirmais koncerts, "ņemot vērā dejotāju noslodzi visas svētku nedēļas laikā, koncerta māksliniecisko kvalitāti dienas koncertā un faktu, ka deju lieluzvedumā piedalās apmēram 1200 skolas vecuma bērnu, kā arī aptuveni 3000 senioru kolektīvu dejotāju, mākslinieciskā padome vienbalsīgi pieņēma lēmumu neatbalstīt šo iniciatīvu. Svētkos dalībnieku drošība un labsajūta ir pats galvenais," pauda mākslinieciskās padomes priekšsēdētājs Romāns Vanags.

Kaspars, elektriķis
Es pats neiešu uz koncertiem, bet papildu koncertus vajadzētu, jo daudzi gribētāji biļetes nedabūja.
Arina, sportiste
Dziesmu un deju svētki ir liels pasākums, un ne visi gribētāji varēja tikt uz tiem. Es pati neiešu un arī biļetes nepirku, bet zinu, ka cilvēki gribētu iet uz papildu koncertiem.
Zane, juriste
Domāju, ka vajadzētu. Es pati pat nemēģināju tajā ažiotāžā biļetes pirkt, bet, ja būtu papildu koncerti, varbūt arī aizietu.
Juris, Dziesmu svētku dalībnieks
Es esmu par papildu koncertiem. Vienu reizi piecos gados var saņemties, bet dalībniekiem tā, protams, ir papildu slodze.