Drukāt šo lapu
03.09.2017 11:39

Aptauja Mārupē: Vai esat ievērojuši, ka būtiski pieaugušas OCTA polišu cenas?

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Mārupē: Vai esat ievērojuši, ka būtiski pieaugušas OCTA polišu cenas? pixabay.com; Einārs Binders

Vairāki apdrošinātāji jau laikus paziņoja, ka transportlīdzekļu īpašnieku obligātās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polišu cenas 2017. gadā ievērojami pieaugs, un nu tas ir noticis.

 

Oļegs, uzņēmējs:
Jaunās OCTA polišu cenas, kas faktiski ir dubultojušās, man neliekas pievilcīgas. Neredzu pamatojumu, kāpēc tā ir noticis. Šaubos, vai tāpēc ar OCTA polisi saistītie apdrošināšanas pakalpojumi strauji uzlabosies.
Rolands, uzņēmējs:
Kārtējo OCTA polisi paspēju iegādāties pirms cenu kāpuma, tāpēc atklājumi šajā ziņā man vēl priekšā. No draugiem gan esmu dzirdējis, ka viņi par jaunajām cenām nav sajūsmā. Taču polišu cenu kāpumu varēja gaidīt, jo apdrošinātāji taču visu laiku sūkstījās, ka esot mīnusos. Izskatās, ka mums, klientiem, tie būs jāsedz.
Edvīns, ārsts:
Jau gadiem OCTA polisi pērku pie viena noteikta auto tirgotāja, un viņi man piemeklē cenu ziņā optimālāko variantu. Diezin vai tā bija, ka apdrošinātāji domāja par bankrotu. Drīzāk jau lēmumu palielināt polišu cenu diktēja vēlme vairāk nopelnīt.
Amanda, psiholoģe:
Ar sašutuma vētru par jaunajām OCTA polišu cenām esmu saskārusies dažādos medijos. Kāpēc tas tā noticis, iedziļinājusies neesmu. Ar auto apdrošinātājiem darīšanas ir bijušas, un man ir divas dažādas pieredzes – gan laba, gan slikta. Laiks rādīs, kā būs tad, kad apdrošināšana maksās dārgāk.