Drukāt šo lapu
29.06.2017 15:44

Aptauja Mārupē: Vai izmantosiet iespēju vasarā doties atvaļinājumā?

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Mārupē: Vai izmantosiet iespēju vasarā doties atvaļinājumā? Einārs Binders

Tradicionāli vasaru pieņemts uzskatīt par atvaļinājumu laiku, un visi, kam vien tas iespējams, cenšas to izmantot.

Gatis, celtnieks:
Manas profesijas ļaudīm vasara gan nav īstais atvaļinājumu laiks. Tāpēc, lai kaut dažas dienas atgūtu spēkus, es to darīšu uz sava rēķina, ņemot bezalgas atvaļinājumu. Tā laikā kopā ar draugu ģimenēm dosimies uz Usmas ezeru, dzīvosim teltīs, ķersim zivis. Paslaistīties sanāks ziemā, kad mazāk darba.
Anželita, pārdevēja:
Vasara man ir pats karstākais darba laiks, jo strādāju Jūrmalā, uz kurieni gada siltajos mēnešos plūst atpūtnieku straumes. Skaudība, raugoties uz vasarniekiem, nepārņem, jo, pateicoties viņiem, es ziemā varēšu aizbraukt uz siltajām zemēm un ar uzviju atgūt vasarā nokavēto.
Saulis, uzņēmējs:
Vasara ir tā sezona, kad visi kaut ko būvē un remontē. Tāpēc tieši vasaras mēnešos man ir darba pilnas rokas, piegādājot celtniekiem grīdas segumus. Pienāks ziema, tad arī es atvilkšu elpu. Enerģiju atgūstu brīvdienās, skrienot, braucot ar riteni vai vienkārši pavadot laiku kopā ar ģimeni.
Līga, pašvaldības darbiniece:
Vasarā, tātad jau ļoti drīz, došos atvaļinājumā. Trīs nedēļas ar auto apceļošu Latvijas novadus, apmeklējot mūsu valsts skaistākās vietas. Esmu iegādājusies tūrisma ceļvedi, bet noteiktu maršrutu gan vēl neesmu izstrādājusi. Iespējams, vairāk paļaušos uz sajūtām.